• Fysiotherapie Zeist West

  Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, dat wil zeggen functiestoornissen aan de spieren, pezen, banden en gewrichten.Lees meer >

 • Fysiotherapie Zeist West

  Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, dat wil zeggen functiestoornissen aan de spieren, pezen, banden en gewrichten.Lees meer >

Bekkenfysiotherapie in Zeist

Heeft u bekkenpijn en bent u daarom op zoek naar bekkenfysiotherapie in Zeist of de omgeving daarvan? Fysiotherapie Zeist West biedt diverse vormen van fysiotherapie aan, waaronder bekkenfysiotherapie te Zeist. Bekkenfysiotherapie richt zich op de bekkenbodemspieren. Wanneer u klachten heeft in uw buik- en bekkengebied kan het zijn dat uw bekkenbodemspieren te zwak of gespannen zijn of niet goed kunnen functioneren.

Bekkenfysiotherapie te Zeist behandelt deze klachten en richt zich op het aan- en ontspannen van uw bekkenbodemspieren. Bekkenfysiotherapie te Zeist is ook een zeer geschikte behandeling tijdens een zwangerschap. Wilt u meer informatie over bekkenfysiotherapie te Zeist of wilt u meteen een afspraak met ons maken voor een intakegesprek? Neem dan gerust contact met ons op!

Over bekkenfysiotherapie te Zeist

Bekkenfysiotherapie te Zeist van Fysiotherapie Zeist West begint met een uitgebreid intakegesprek. We bespreken waar uw klachten liggen en waar u hulp voor nodig meent te hebben. Daarom kijken we naar de juiste behandelmethodes en stellen we doelen bij we met die behandelingen willen behalen. Bekkenfysiotherapie te Zeist richt zich voornamelijk op de behandeling van klachten omtrent uw bekkenbodemspieren. Bekkenfysiotherapie te Zeist is onder meer geschikt voor de behandeling van:

 • Pijn in uw buik- of bekkengebied;
 • Stressincontinentie (urineverlies in het geval van inspanning);
 • Urine incontinentie;
 • Pijn in uw bekkengebied vanwege een zwangerschap;
 • Een verzakking van uw blaas, baarmoeder of darmen;
 • Obstipatie;
 • Erectiestoornissen en orgasmeproblemen;

Bekkenfysiotherapie in Zeist is ook zeer geschikt tijdens een zwangerschap. Een zwangerschap verhoogt de druk op de bekkenbodemspier aanzienlijk, terwijl de spier tijdens het zwangerschap al wat verzwakt is. Door middel van bekkenfysiotherapie te Zeist kunt u pijn in uw bekken verminderen of voorkomen.

Fysiotherapie Zeist West

Fysiotherapie Zeist West is onderdeel van het samenwerkingsverband Gezondheidscentrum Zeist-West. De fysiotherapiepraktijk is een van de disciplines van dit samenwerkingsverband en wordt gevormd door Karien Bijlenga, Ingelies Knottenbelt , Erwin Vermeulen en Bas ten Tusscher. De praktijk biedt diverse vormen van fysiotherapie aan, waaronder bekkenfysiotherapie te Zeist, reguliere fysiotherapie, manueeltherapie en Dry Needling.

Wij hebben drie grote behandelkamers, een eigen oefenzaal en een ruimte voor de Origene therapie.

Maak gelijk een afspraak

Bent u geïnteresseerd in bekkenfysiotherapie te Zeist? Neem dan meteen contact op met Fysiotherapie Zeist West om een afspraak in te plannen. U kunt ons bellen via 030 - 69 52 257 . Het kan zijn dat wij niet in staat zijn de telefoon op te nemen omdat we bezig zijn met behandelingen. In dat geval kunt u de telefoonbeantwoorder inspreken, een e-mail sturen of het contactformulier op de website invullen. Wij komen dan zo snel als mogelijk op u terug.