• Fysiotherapie Zeist West

    Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, dat wil zeggen functiestoornissen aan de spieren, pezen, banden en gewrichten.Lees meer >

  • Fysiotherapie Zeist West

    Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, dat wil zeggen functiestoornissen aan de spieren, pezen, banden en gewrichten.Lees meer >

Erwin Vermeulen (1964)

Studeerde af aan de Hoge School Midden Nederland – sectie Fysiotherapie. Naast tal van cursussen studeerde hij in 1997 af aan de SOMT als manueeltherapeut. In 2008 rondde hij de laatste module 'Myofasciale pijn Seminars' in Groningen af. Deze laatste module betreft de zgn. dry needlingtechniek voor de behandeling van myofasciale triggerpoints.

Hij begon zijn loopbaan bij voetbalclub Ajax in Amsterdam. Hierna is hij achtereenvolgens gaan werken in een particuliere praktijk in Vleuten en Utrecht, een algemeen ziekenhuis in Sliedrecht waarna hij in 2000 in dienst trad als bedrijfsfysiotherapeut bij Fysergo.

Sinds 2003 werkt hij als maatschapslid in de fysiotherapiepraktijk van het Gezondheidscentrum Zeist West.

Uit deze verschillende werkervaringen heeft hij zich gespecialiseerd in de behandeling van nek, schouder, armklachten (onder andere RSI/ CANS, subacromiale impingmentsklachten, bursitisklachten, hoofdpijn, migraine, frozen shoulder en posttraumatische klachten) en lage rugklachten. Zijn grote passie is nadat hij in 2004 in aanraking kwam met de behandeling van toen nog " onverklaarbare " klachten: de behandeling van tiggerpoints. Sindsdien heeft hij uitgebreide scholing gedaan op het gebied van myofasciale pijn. Sinds 2008 gebruikt hij hiervoor de in Nederland nieuwe techniek dry needling. Dit is een zeer effectieve methode om myofasciale triggerpoints te behandelen. Om zich hier nog meer in te specialiseren heeft hij in 2010 1 dag per week in de praktijk voor nek, schouder en armklachten in Groningen gewerkt. Hierna werd hij gevraagd assistentie te verlenen bij de  Dry Needlingcursus van 'Myofasciale pijn Seminars' te Groningen.

Sinds 2005 werkt hij nog één dag per week als fysiotherapeut voor Ordina, een landelijk ICT bedrijf en verricht hij bedrijfsfysiotherapeutische werkzaamheden voor Equens.


 

Myofasciale Pijn Seminars Groningen


lage rugklachten OriGENE