• Fysiotherapie Zeist West

    Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, dat wil zeggen functiestoornissen aan de spieren, pezen, banden en gewrichten.Lees meer >

  • Fysiotherapie Zeist West

    Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, dat wil zeggen functiestoornissen aan de spieren, pezen, banden en gewrichten.Lees meer >

Fysiotherapie in Houten

Bent u hard op zoek naar fysiotherapie in of nabij Houten? Het aanbod fysio in Houten voldoet wellicht niet aan uw verwachtingen, dus we laten u graag weten dat u ook terecht kunt bij Gezondheidscentrum Zeist-West. Het Gezondheidscentrum Zeist-West bestaat uit meerdere samenwerkende disciplines. Er is een samenwerkingsverband tussen o.a. tandartsen, huisartsen, verloskundige, logopedie, fysiotherapie en een diëtist. In ons gezondheidscentrum zijn samen meer dan tien praktijken gevestigd. U kunt bij ons dus zelfs afspraken combineren.

Op zoek naar fysiotherapie nabij Houten?

Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Dat wil zeggen; functiestoornissen aan de spieren, pezen, banden en gewrichten. Wellicht heeft u al enige tijd ergens last van en twijfelt u of fysiotherapie de oplossing is. Blijf vooral niet rondlopen met pijn, maar kom langs en laat een specialist naar uw klachten kijken. Wij helpen u graag te herstellen en vinden dat u goed voor uw lichaam moet willen zorgen, omdat u er maar één heeft. Het is wel zo fijn als uw lichaam dan goed aanvoelt en u zo min mogelijk tot geen pijn ervaart bij dagelijkse bezigheden.

Fysiotherapie bij Gezondheidscentrum Zeist-West

Als u ervoor kiest om middels fysiotherapie nabij Houten in Gezondheidscentrum Zeist-West aan uw gezondheid te werken, gaat u een standaard behandelprocedure in waarin wij de volgende stappen ondernemen:

Stap 1: Klachten in kaart brengen bij uw eerste bezoek
Stap 2: Diagnose stellen m.b.v. vraaggesprek en lichamelijk onderzoek
Stap 3: Persoonlijk behandelplan afstemmen op uw klachten
Stap 4: Aan de slag met het behandelplan en starten aan de behandelperiode
Stap 5: Tussentijds de behandeling evalueren en indien nodig bijstellen
Stap 6: Na behandelperiode eventueel de resultaten terugkoppelen naar uw huisarts of specialist.

De behandelperiode is afhankelijk van de ernst van uw klachten. De ene klacht of cliënt vereist meer therapie dan de ander om goed te herstellen of aan te sterken. De meeste fysiotherapiebehandelingen worden door uw verzekeraar vergoed. Wij hebben contracten afgesloten met de meeste zorgverzekeraars. Vraag dit voor de zekerheid altijd bij uw verzekeraar na. Zo voorkomt u verrassingen en weet u waar u aan toe bent. Wanneer u een aanvullende verzekering heeft afgesloten bij uw zorgverzekeraar, dan wordt fysiotherapie en/of manuele therapie vergoed conform uw polisvoorwaarden.

Maak een afspraak voor fysio nabij Houten

Als u op zoek was naar fysio nabij Houten, kunt u ook terecht bij Gezondheidscentrum Zeist-West. In onze uitgebreide praktijk helpen we u graag op een persoonlijke manier uw gezondheid te bevorderen. Wilt u dat wij u bellen? Laat dan uw contactgegevens achter voor een terugbel verzoek. Voor vragen kunt u eveneens contact met ons opnemen en zelf kiezen hoe u contact met ons wilt. We zien u graag in Gezondheidscentrum Zeist-West!