• Fysiotherapie Zeist West

    Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, dat wil zeggen functiestoornissen aan de spieren, pezen, banden en gewrichten.Lees meer >

  • Fysiotherapie Zeist West

    Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, dat wil zeggen functiestoornissen aan de spieren, pezen, banden en gewrichten.Lees meer >

Manueel therapeut Zeist

Zoekt u een manueel therapeut in Zeist? Kies dan voor Fysiotherapie Zeist West: bij ons bent u in goede handen. Wij hebben veel ervaring en hebben verschillende fysiotherapeuten in dienst met diverse specialisaties. U kunt dus altijd de behandeling krijgen die u nodig heeft. U kunt bij ons terecht voor reguliere fysiotherapie, bewegingstherapie, fysische therapie, medical taping en ademhalingsoefeningen. Naast deze soorten therapie kunnen wij u ook manuele therapie bieden. Een manueel therapeut in Zeist helpt u bij pijn in pezen, gewrichten en/of spieren. De pijn wordt verminderd of verhelpt.

Waarom een manueel therapeut in Zeist?

Een manueel therapeut in Zeist kan u goed helpen bij uw klachten. Bij manuele therapie wordt ervan uit gegaan dat sommige klachten ontstaan vanuit functiestoornissen van gewrichten. Misschien heeft u een verkeerde beweging gemaakt of heeft u al een enige tijd een verkeerde houding. Hierdoor ontstaan verkrampingen in de spieren en dit heeft weer gevolgen op andere delen van uw lichaam. Bewegen wordt hierdoor pijnlijk. U kunt bij ons terecht voor:

  • Fysiotherapie;
  • Dry Needling;
  • OriGENE therapie;
  • Manuele therapie.
  • Handtherapie.

Behandeling laten uitvoeren door een manueel therapeut in Zeist

Als u last heeft van pijn in uw lichaam en voornamelijk uw gewrichten, is het belangrijk om tijdig de hulp in te schakelen van een professional. Een manueel therapeut in Zeist kan u goed helpen. Bij Fysiotherapie Zeist West weet u dat u in goede handen bent. We zullen specifieke, passieve en mobiliserende bewegingen uitvoeren, waardoor de beweeglijkheid van de gewrichten snel wordt vergroot. Dan zal uw pijn minder worden en kunt u zich beter bewegen. Daarnaast is het te allen tijde mogelijk om de manuele fysiotherapie aan te vullen met impulstechnieken. Met deze techniek worden uw gewrichten sneller bewogen en kan het zijn dat u een knappend of kraken geluid hoort. Dit is niet pijnlijk en zal u zeker verder helpen.

Stel uw vragen aan ons!

Bent u geïnteresseerd in een behandeling door een manueel therapeut in Zeist? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kunt u, indien nodig, ook al uw vragen aan ons stellen. Wij helpen, adviseren en begeleiden u verder in uw proces. Zo komt u af van uw klachten!