• Fysiotherapie Zeist West

  Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, dat wil zeggen functiestoornissen aan de spieren, pezen, banden en gewrichten.Lees meer >

 • Fysiotherapie Zeist West

  Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, dat wil zeggen functiestoornissen aan de spieren, pezen, banden en gewrichten.Lees meer >

Tarieven

Wij hebben contracten afgesloten met de meeste zorgverzekeraars. Wanneer u een aanvullende verzekering heeft afgesloten bij uw zorgverzekeraar, dan wordt fysiotherapie en/of manuele therapie vergoed conform uw polisvoorwaarden.

Voor een overzicht van alle vergoedingen per verzekeraar willen wij u verwijzen naar uw polisvoorwaarden, dit voorkomt verrassingen achteraf.

De basisverzekering vergoedt wel fysiotherapie voor kinderen tot 18 jaar en chronische aandoeningen m.u.v. de eerste 20 behandelingen (Lijst van Borst). De overige fysiotherapie wordt vanuit een aanvullende verzekering vergoed.

Indien u verhinderd bent, dient u de afspraak tenminste 24 uur van tevoren af te zeggen, de behandeling zal dan niet in rekening worden gebracht.

Heeft u over bovenstaande vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Voor patiŽnten die niet aanvullend zijn verzekerd voor fysiotherapie of waarvoor de verzekeraar geen vergoeding uitkeert, gelden de volgende tarieven:

Voor 2019
Zitting Fysiotherapie†
Zitting†Manuele†therapie†
Toeslag voor behandeling aan huis†
Niet nagekomen afspraak
Hulp - en verbandmiddelen † † † † † † † † † †

Ä 36.75
Ä 35,00
Ä 42,50
Ä 17,50
Ä 20,00
rekening patient

Voor 2019 gelden de volgende tarieven:
Zitting Fysiotherapie
Zitting Manuele therapie
Toeslag aan huis behandeling
Screening
Intake en onderzoek na screening
Intake en onderzoek na verwijzing
Niet nagekomen afspraak
Rapportage aan derden
Kosten hulp en verbandmiddelen rekening patient

Ä 36.75
Ä 55,00
Ä 21,50
Ä 17,50
Ä 45,00
Ä 45,00
Ä 22,50
Ä 62,50

Huisregels

 • Binnen de praktijk dient een ieder zich volgens de algemeen geldende normen en waarden te gedragen.
 • In de praktijk (wachtruimte, behandelkamers en oefenzaal) mag niet worden gerookt.
 • Wanneer u al een afspraak heeft, hoeft u zich niet meer te melden bij de receptie, maar kunt u in de wachtkamer plaatsnemen.
 • Uw fysiotherapeut zal u dan op de afgesproken tijd ophalen.
 • In geval van calamiteiten dient u de aanwijzingen van het personeel of de hiertoe bevoegde instantie (politie, brandweer) op te volgen.
 • De praktijk aanvaart geen enkele aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel van cliŽnten, als cliŽnten zich niet aan de instructies van de fysiotherapeut hebben gehouden.
 • U wordt verzocht bij elke behandeling een handdoek en uw afsprakenkaartje mee te nemen.
 • Als de patient in verzuim verkeert heeft de fysiotherapeut het recht incassomaatregelen te nemen. Alle met de incasso gemoeide kosten, met inbegrip van de buitengerechtelijke kosten komen voor rekening van de patient.

HygiŽne

Wij vragen u voor iedere behandeling een handdoek mee te nemen, voor zowel de behandeling als de medische training. Verder verwachten wij van u als patiŽnt/cliŽnt dat u de persoonlijke hygiŽneregels in acht neemt en zorgt voor een goede lichaamsverzorging.

Oefenzaal

Als de behandeling ook in de oefenzaal plaatsvindt, dan wordt u verzocht passende kleding en schone (sport)schoenen te dragen. Wij verzoeken u geen ďbuitenĒ schoenen te dragen in de oefenzaal.